Akatemia Open 2010

Taekwon-Do Akatemia järjesti tänäkin vuonna pienet kisailut Oulussa, jonne tietenkin myös Tornion takeporukasta saatiin kourallinen innokkaita kilpailijoita mukaan. Autoon lastattiin kisakassit ja ruuat ja lauantaiaamusta Hennin mersu starttasi kohti Oulua. Mukana joukko kisakonkareita: Ahokkaan Matias, Vähän Maija, Salmen Aarne ja pikkuHeikkinä tutuksi tullut Kriston Heikki. Ilmoittautumisen yhteydessä pientä hämminkiä, mutta punnitus kaikkien osalta ok.

Yllättävän vähän porukkaa oli vaivautunut kisa-areenalle, mutta HyvänMielenKisat saatiin aikaiseksi, kuten Sabumnim Alliniemi toivoi. Matias pokkasi heti kättelyssä miesten 9-6gup liikesarja kultaa ja miesten 9-6gup -80kg ottelukultaa. Aarnelle miesten 5-1gup +80kg otteluhopeaa, Maijalle tyttöjen 5-1gup avoimesta ottelusarjasta pronssia ja allekirjoittaneelle naisten 5-1gup -63kg ottelupronssia.

Huoltajana ja kilpailijana häärätessä ei ehdi olla kolmessa paikassa samaan aikaan, kuten ei tälläkään kertaa ja tästä syystä pikkuHeikin taistelut jäi taistelematta. Toimitsijavirheen vuoksi Heikin nimi oli alempien värivöiden joukossa, vähäisen osallistujamäärän vuoksi sarjoja yhdisteltiin, huoltajan (eli allekirjoittaneen) ja huollettavien ottelut menivät päällekkäin ja soppa oli valmis. Todella harmittava kömmähdys, mutta näitä sattuu aina välillä. Ensi kerralla silmät tarkkana ja korvat höröllä, niin kisajärjestäjillä kuin huoltajilla ja kisaajilla.

Kaiken kaikkiaan kisoista jäi hyvä mieli, ainakin allekirjoittaneelle, lukuunottamatta Heikin jäämistä pois ottelusta ja varmasta mitalista. Maijan kanssa tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että ohan se otteleminen sitte kivvaa hommaa. Näitä lisää.

Seuraava koitos Tampere, Nääshalli Cup 22.-23.5.2010. Peace!

-Henni Kristo, 2.gup-