Kurssit

 

Taekwon-Do Tornio ry tarjoaa ITF Taekwon-Don opetusta Torniossa. Peruskursseja seura järjestää nonstoppina aikuisille ja yli 13-vuotiaille nuorille, ja junioreille (7-12-vuotiaille) aina syksyisin.

JUNIOREIDEN PERUSKURSSI MAANANTAISIN KLO. 17:30 - 18:30 3.9. alkaen

AIKUISTEN SEKÄ YLI 13-VUOTIAIDEN PERUSKURSSI KESKIVIIKKOISIN KLO. 17.30-18.30 5.9. alkaen

LISÄTIETOJA:

taekwondotornio@gmail.com

Aikuisten alkeiskurssin aikana harrastaja oppii Taekwon-Don perusteet ensimmäisestä liikesarjasta aina perus potku- ja lyöntitekniikoihin. Junioreiden alkeiskurssilla saa treenata koko kauden syyskuusta toukokuuhun. Kurssin yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on myös opettaa harrastajalle Taekwon-Don filosofiaa ja periaatteita. Kurssi päättyy leiriin ja vyökokeeseen, jolloin harrastaja pääsee esittämään taitonsa seuran pääopettajalle (Sabum Nim Joonas Ahokas 4. Dan) ja saa mahdollisuuden edetä vyöarvossa.

Kurssien alkamisajankohdat tiedotetaan lähempänä kurssien alkua, mutta pääsääntöisesti kursseja järjestetään syksyllä ja keväällä. Kurssille tarvitset mukaan vain rennot vaatteet, juomapullon ja pyyhkeen, sekä avoimen mielen. Ensimmäiset harjoitukset voit käydä kokeilemassa ilmaiseksi! Harjoituspuvut eli Dobokit tilataan seuran kautta kurssin edetessä.Kurssihinnat  
Voimassa 1.8.2016 alkaen
 
Aikuiset  
Alkeiskurssimaksu:  100 €
Värivöiden treenimaksut: 250 € / 12kk
   
   
Juniorit  
Alkeiskurssimaksu ja 1. vuosi: 150 € (sis. kurssimaksu)
tai 200€ (sis. jäsenmaksu,
kurssimaksu, puku, natsakokeet,
2x vyökoe)
Junioreiden treenimaksu: 220 € / 12kk
   

Perhealennus:
Ensimmäinen perheenjäsen täysi hinta
Toinen perheenjäsen -25% jäsenmaksusta
Kolmas tai useampi -50% jäsenmaksusta
ALENNUKSET PERHEELLE EDULLISIMMAN VAIHTOEHDON MUKAAN!

Kannatusjäsenmaksun maksamalla voit olla myös mukana tukemassa Taekwon-Do Tornio ry:n seuratoimintaa maksamalla 50€ viitenumerolla 7744. Kannatusjäsenmaksu on voimassa vuoden.

Taekwon-Do Tornio ry:n kurssimaksut suoritetaan seuran tilille FI6446000010492250 laskun mukana tulevalla viitenumerolla.

Kauden 2017-2018 maksujen viitenumero on 2503

Kurssimaksun lisäksi sinun tulee suorittaa lajin lisenssimaksu Suomen ITF Taekwon-Do liitolle. Lisenssin yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa liiton kautta myös erittäin edullinen vakuutus, joka on harjoitellessa välttämätön.

Lisenssit

Uuden lisenssikauden (1.9.2017-31.8.2018) lisenssit ja vakuutukset on avattu myyntiin. Lisenssit ostetaan nyt uuden Suomisport-järjestelmän kautta.

Luethan ennen lisenssin ostamista huolellisesti ohjeet osoitteesta http://www.taekwon-do.fi/liitto/lisenssit/.Heräsikö sinulle kysyttävää?

Täytä tietosi ja kysymyksesi alle, niin Taekwon-Do Tornio vastaa ja opastaa sinua.