Vanhempien info-illan kooste, tärkeää luettavaa!

Vanhempien info-illan kooste, tärkeää luettavaa!

10-10-2016

Infoillan kooste:

Hallin säännöt: Kamppailu- ja kiipeilykeskus on kolmen seuran yhteistyön tulos ja toimii vapaaehtoisvoimin. Näin ollen hallista pietään hyvä huoli ja paikat siistinä, kun ite sielä siivoamme ja kunnostamme jnejne. Eli kengät telineeseen, keltaselle jutsutatamille ei ole asiaa, tatamille paljain puhtain jaloin, yleisen siisteyen ylläpito.

Taekwon-Dosta sen verran, että kamppailulaji jossa potkitaan paljon ja joka on todella hyvä laji monipuolisuutensa vuoksi. Mahtava tuki muihin lajeihin!

Seurasta sen verran, että meilä mennään Taekwon-Don pääperiaatteitten mukkaan eli Kohteliaisuus, Rehellisyys, Uutteruus, Itsehillintä ja Lannistumaton henki. Näin ollen meän seura on kaikesta syrjinnästä, rasismista, kiusaamisesta, höpöhöpöhommista vapaa alue, kiitos!

Ohjaajina toimii Sabumnim Joonas, Boosabumnimit Henni ja Tanja sekä Susanna junnuissa ja muissa reeneissä myös boosabumnimit Oskar, Milja ja Samuel sekä Kristian.

Vanhempien ja yleensäkki aikusten vastuuta peräänkuulutettiin, eli junnuja ei jätetä yksin hallile ennen ko reenit alkaa. Reenien ajan junnut on ohjaajan vastuula mutta sitä ennen ja sen jälkeen vastuu on tieten vanhemmilla. Toki aikusia ko ollaan nii katoma aina vähän jokkaisen perrään mutta näin. Kodin ja seuran välistä yhteistyötä alleviivattiin eli mikäli on mittään mistä on huolissaan tai kummissaan tai lapset puhhuu kotona tai ohjaajien ois hyvä tietää nii ei muutako juttusille! Me tykkäämä ko on avoin ja rehellinen ilmapiiri ni ei tarvi kenenkään olla kummissaan :)

Lisenssit ja jäsenmaksut tulee olla maksettuna ennen leirejä, kisoja ja vyökokkeita. Lisätietoja www.tkd-tornio.com tai taekwondotornio@gmail.com!

Reissuista sen verran, että seura on jäsenistönsä kanssa päättäny, että se kustantaa yhen SITF:n eli liiton virallisen kilpailun syksyllä ja yhen kevväälä. Tänä syksynä se on tietenki meän omat kisat ja ens kevväänä SM-kisat ja Helmi Cup Tampereella. Näin ollen kilpaileen on helppo lähteä ja matkoissaki on yhteiskyyityksissä avustettu.

Meilä on siis tulossa kisat Tornioon 12.11.2016, Puttaan hallile! Kilpailusarjoja on ihan pikkujunnuista ja vasta-alkaneista siihen toiseen päähän :) Tänne siis seura kustantaa kisamaksut, joten tänne mennään ISOLLA PORUKALLA! Lisätietoja tulossa piakkoin!

Tulevia tapahtumia:
- World Cup 2016 Unkarissa, jossa torniolaisiakin edustamassa omaa seuraa!
- JUNNUPÄIVÄ 23.10. klo 11-15, lisätietoja myöhemmin.
- VÄRIVYÖTREENIPÄIVÄ 30.10. klo 11-15, lisätietoja myöhemmin.
- 5.-6.11. Taekwon-Do Akatemian 10v juhlaleiri Oulussa.
- 12.11. Värivyö- ja joukkuekilpailut sekä mahdollisesti Black Belt Cup TORNIOSSA!!!
- 12.12. junnujen vyökoe
- 14.12. yli 13v värivyökoe
- to 15.12. joulujuhlat ja syyskauen päätös

Lomat: Syysloma normisti reenit, jouluna ollaan pitemmällä tauolla eli 15.12.-8.1.2016. Reeneihin palataan siis maanantaina 9.1.2017!

Päätettiin myös, että perustama watsup-ryhmät, kun kaikki ei ole facebookissa. Toki kaikki ei välttis oo watsupissakaan mutta ompahan eri tuutteja mistä tietoa teile jäsenistölle tua, vai mitä :) Nii ja josei halua olla watsuppiryhmissä nii solekko ilmottaa!

Siinäpä kiteytettynä! Jos tullee jotaki mielen pääle nii olkaapa yhteyksissä!

Nyt kisafiilistunnelmiin! Kohti World Cup 2016 Unkarin Budapestiin Leevin, Oskarin, Samuelin, Joannan, Tanjan ja Tuiren kans!!

Terkuin,

Henni
sihteeri, junnuvastaava, ope jne jne